2023-08-23 14:48:55

Teenindusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Teenindusjuhi mängutaktika toetab käibekasvu, suurendab müügi- ja teeninduse efektiivsust ning hoiab oma meeskonna tugevalt motiveerituna.
Sinu kontor on Tallinnas, tegevus eeldab regulaarset kaupluste külastamist üle Eesti. Teenindusjuhina lood ja juhid teeninduse kvaliteeti tõstvaid tegevuskavasid, koolitad ja juhendad ning oled toeks kaupluste juhtidele, analüüsid nende töötulemusi ja korrigeerid tegevusi vastavalt. Sinu hea töö teeb klienditeenindajad ja kliendid õnnelikuks.

Ootused kandidaadile

Sinult eeldame heale haridusele lisaks arvestatavat teeninduse juhtimise kogemust soovitavalt jaekaubanduses, valdkonna tundmist, ärilist mõtlemist ning sportlikku eluhoiakut. Töö eeldab meeskonnatööle orienteeritust, otsustus- ja algatusvõimet, head suhtlemis- ja enesekehtestamisoskust, korrektsust, initsiatiivikust ja suurt töövõimet.

Ettevõte pakub

Kui tahad töötada särasilmsete ja teraste noorte inimestega, vaheldus- ja vastutusrikkaid tööülesandeid, taastumiseks häid sportimisvõimalusi ja igapäevaselt palju suhtlemist, siis ära mõtle kaua!