2023-08-23 14:48:55

Teenindaja Tabasalu Lucca restorani

CVKeskus.ee klient
3.5 - 5 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Itaaliapärane pererestoran Lucca otsib oma sõbralikku meeskonda rõõmsameelset kelner/ettekandjat.
Lucca on valitud gastronoomiakonkursi ‘Hõbelusikas’ poolt kahel korral parimaks pererestoraniks ja nominendina on esile tõstetud suisa seitsmel korral. Ühtlasi kuulub Lucca ka ‘Eesti 50 Parima Restorani’ sekka.
Kui sul on soov töötada restoranis, mis pakub suurepäraseid maitse ja veinielamusi oma klientidele, siis nüüd on aeg meile endast märku anda !

Ootused kandidaadile

Sinu ülesanded :
Teenindada meie kliente sõbralikult ja professionaalselt
Menüü tutvustamine klientidele
Võtta toidu- ja joogitellimusi, kassasüsteemiga töötamine, toitude ja jookide serveerimine
Laudade ettevalmistamine ( katmine, koristamine )
Nagu sa näed, ei ole tööülesandeid just väga palju. Seda just sellepärast, et meie eesmärgiks on parim kvaliteet ja igal töötajal on meie restoranis oma funktsioon, mis laseb keskenduda oma tööle, teha seda pingevabalt ja pakkuda parimat elamust klientidele.
Sinult ootame:
Kõige olulisemaks peame sinu tahet seda tööd teda ( kui sa tunned, et oled õiges kohas, õiget asja tegemas, siis naeratus näol tuleb loomulikult )
Oled aus ja kohusetundlik ning sõbralik
Hea suhtlemisoskus

Ettevõte pakub

Pakume Sulle :
Paindlik töögraafik ja täiskohaga töö
Konkurentsivõimeline kindel palk
Oma töötaja soodustused
Uusi kogemusi ja laialdasi teadmisi nii toidu- kui veinimaailmas ( meie itaaliapärases restoranis ei pakuta ainult traditsioonilisi pitsasid ja pastasid, vaid ka innovatiivseid gourmee maailma pärleid ja veinivalik on väga rikkalik )
Toredaid ja toetavaid töökaaslasi, kes aitavad uuel töötajal end sisse elada
Rahvusvahelist meeskonda
Hubast ja põnevat töökeskkonda ( meie restoranis toimub ka elava muusikaga õhtuid, mis muudavad töötamise rutiinivabaks )
Motivatsioonipakett ( kui sa oled eriti töökas ja paistad silma heade tulemustega, siis ei jää see meie poolt märkamata )