2023-08-23 14:48:55

Tartu hambakliiniku juhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Unimed on inimestekeskne kiiresti kasvav hambaraviettevõte, kus kõrge kliinilise taseme ja eristuvalt hea patsiendikogemuse nimel töötavad koos oma valdkonna tipud. Kliinikujuhi peamiseks tööülesandeks on meeskonna juhtimine, äritulemuse kojutoomine ning igapäevase sujuva töö korraldamine, sh õigusliku- ja haldusliku toimimise tagamine. Sinu meeskonnas on õendus- ja teenindusjuht, arstid ning teised spetsialistid, keda igapäevaselt juhid ja kelle arengusse ning töörõõmu panustad. Sinu vedada on kliiniku arendamine, koostööd toetava kultuuri hoidmine ja kasvatamine ning meeskonna toetamine.

Ootused kandidaadile

Väljakutse sobib empaatilisele ja iseseisvale juhile, kes jagab meie väärtuseid, on juhtinud meeskondi ning viinud edukalt ellu erinevaid arendusi. Oled rõõmsameelne, Sulle meeldib inimesi kuulata ning nende jaoks olemas olla. Sul on head meeskonnatöö ja kaasamise oskused, näed suurt pilti ning leiad lahendused ka keerulistele olukordadele. Oled valmis otsuseid langetama ja ellu viima. Sobilik juht on kõrgharidusega, hea eesti keele oskusega ning suudab ennast väljendada ka inglise keeles.

Ettevõte pakub

Sind ootab võimalus töötada Eesti juhtivas eratervishoiu ettevõttes, kus üksteist hoitakse ja märgatakse ning hinnatakse kõrgelt töörõõmu ja arengusoovi. Sinu otsene juht on juhatuse esimees ja oled ettevõtte laiendatud juhtkonna liige, kes osaleb ettevõtte äristrateegia loomises ja elluviimises. Meie meeskonna liikmena on Sul on võimalus osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses tiimis. Sinu töökoht asub Tartu kesklinnas Kvartali keskuses.

 

Kui soovid selle väljakutse vastu võtta, siis saada oma CV ja motivatsioonikiri aadressile mari.sarjas[ät]unimed.ee (pealkirjaga „Tartu kliiniku juhataja“) või kandideeri läbi CV Keskuse hiljemalt 25. aprillil 2021.