2023-08-23 14:48:55

Tarnijakvaliteedi haldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MIDA ENICSIS TEED
Koordineerid sissetuleva materjali kvaliteedikontrolli. Ostu, lao ja sisendkontrolli töötajate ning tooteinseneride toetamine ja nõustamine kvaliteedi juhtumite lahendamisel. Tarnija reklamatsioonide ja 8D raportite haldamine, kontroll ja kinnitamine. Tarnijate pideva parenduse tagamine. Auditeerid tarnijaid. Osaled protsesside parendamisel Enics Grupis.

Ootused kandidaadile

MIDA SINULT OOTAME
Tehnilist haridust. Ladusat eesti ja inglise keele oskust. Head suhtlemis-, läbirääkimis– ja enesekehtestamisoskust. Omad süsteemset ja analüütilist mõtlemist. Oskust kuulata, suunata ja argumenteeridaIseseisvat probleemilahendusoskust ja oled oma töö planeerimises iseseisev.

Ettevõte pakub

MIDA ENICS PAKUB
Pakume sulle põnevat tööd kiirelt arenevas ettevõttes, kus on rohkelt võimalusi liikuda karjääriredelil. Tööd rahvusvahelises keskkonnas, mis koosneb suures osas suhtlemisest, mitmesugustest rahvustest, kultuuridest ja mitmekülgse kogemusepagasiga inimestest. Eneseteostusvõimalusi. Maitsvat ja soodushinnaga toitlustamist ettevõtte sööklas. Toetavaid kolleege. Ettevõtte soodstusi (nt: sporditoetus, ujumine, lapse kooliminekutoetus)