2023-08-23 14:48:55

TARKVARAINSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamiseks ülesandeks on automaatseadmete tarkvara arendamine (nii iseseisvalt kui ka meeskonnas), olemasolevate seadmete tarkvara muutmine, arendustööde mahu hindamine projektide planeerimiseks ning tarkvara dokumenteerimine ja kasutusjuhendite koostamine.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sul on tehniline haridus (mehhatroonika, elektroonika) või samaväärne töökogemus. Lisaks ootame PLC programmeerimise kogemust (Omron, Siemens, Beckhoff TwinCAT või Codesys) ning C# või muu objekt-orienteeritud programmeerimise kogemust.

Suudad vabalt suhelda eesti ja inglise keeles, oled vastutustundlik, saad hästi hakkama ajaplaneerimise ning töös tekkida võivate probleemide lahendamisega, oled hea pingetaluvuse ja positiivse ellusuhtumisega ning valmis tööreisideks välismaale.

Kandideerimisel tuleb kasuks andmeside tehnoloogiate tundmine (EtherCat, CANOpen, TCP/IP, RS-232, RS-485), masinnägemise süsteemide kogemus (Cignex, National Instruments), mikrokontrollerite (PIC, ARM) programmeerimise kogemus. Loodame, et oskad ka elektriskeeme lugeda ning jootekolbi ja testrit kasutada.

Ettevõte pakub

Pakume sõbralikku ja toetavat kollektiivi, Sinu vajadustele vastavat koolitust ja spordisoodustusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata oma CV ja avaldus koos palgasooviga märgusõnaga ”Tarkvarainsener” hiljemalt 14. detsembriks 2012.a. Täiendavat informatsiooni annab telefonil 667 1520 Mercuri Urvali konsultant Tarmo Müürsepp.