2023-08-23 14:48:55

Tarkvaraarendaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Consulting, mitte mingisugune hookus-pookus trikk!
Otsime innukaid spetsialiste, kellel on vastavad eeldused konsultandi rolliks. Osade inimeste jaoks on „K-sõnal“ ähvardav kõla, kuid meie usume, et töö klientidega ei nõua suuremaid võimeid kui sotsiaalne suhtlusoskus, entusiasm ja avatus. Houstoni konsultandina saad kodeerida, hooldada ja arendada; sektori tugevamaid projektide! Südamega töötavad spetsialistid teevad oma tööd täie hooga, kohusetundlikult ja kliendi probleeme omaks võttes.

Ootused kandidaadile

Värbame nüüd Java-arendajad, kellel on arvestatav kogemus front-end põhinevatel tööülesannetest. (Võtame arvesse ka kvalifitseeritud back-end oskajate taotlused.) Tööülesandeid on seega nii uute teenuste loomisel, kui ka juba teenuste hooldamiseks.
Me hindame ulatuslikke tehnoloogia teadmisi ning oskusi, kuid kõige tähtsam on meile kirglik suhtumine töösse, tarkvaraarendusse ning huvi oma oskuste süvendamiseks!

Ettevõte pakub

Me töötame avatud õhkkonnas ja koguneme sageli ka vaba aega veetes. Ületunnitööd me ei tee, kuid mõnikord programmeerivad spetsialistid oma projekti-ideid ka vabal ajal.

Pakub huvi? Koduleht siin: http://www.houston-inc.com/houston-inc-en.html
Ajaveetmiseks saate piiluda kulisside taha http://pinterest.com/houstoninc/pins/

Lisainfo

Värbamisega tegeleb Barona Eesti OÜ , Laura Ruul. Lisainformatsioon +372 56 223 009 www.barona.ee
Kandideerimiseks saatke oma inglise keelne CV laura.ruul[at]barona.ee