2023-08-23 14:48:55

Tarkvaraarendaja, soovime kandideerida Sinu tööandjaks!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

 

Meie oleme SimplBooks arendustiim ning meil oleks väga hea meel kandideerida Sinu tööandjaks. Järgnevalt leiab meie kaaskirja.

 

Miks Sinu juurde kandideerime?

 

Uurides veidi Sinu kohta, siis meile meeldis, et oled positiivse suhtumisega, tegeled hobidega, mõistad nalja ning koodi kirjutamine asendab sinu jaoks kohvi joomist – kuigi viimane võib ka vahest vajalik olla. Leidsime mitmeid ühiseid jooni ja arvame, et meil oleks Sulle pakkuda põnevaid väljakutseid ja arendavat keskkonda. Silma jäid Sinu uudishimu ja kogemused PHP, MySQL, JavaScript, HTML, CSS osas.

 

Meie kogemused ja oskused?

 

Rääkides meie kogemustest, siis meie tiim koosneb kahest kogenud arendajast (Andres ja Karoliina tervitavad), analüütik Koidust, testija Karl-Reimond ning (toote)juht Jaanusest. Lisaks neli raamatupidajat, kaks turundusvõlurit ning kontorihaldjas Adeliina. Kui oled valmis kaaluma meie kandidatuuri ning kui pääseme järgmisesse vooru, siis heameelega tutvustame meie tegemisi lähemalt :)

 

Miks meie oleme sulle sobiv kandidaat?

 

Meie tiim on väike, aga see-eest töökas ja positiivse suhtumisega. Nimekirjas on kuhjaga põnevaid projekte, mis peagi töösse lähevad. Tänu väikesele tiimile on kõik projektid suure kaaluga ning annab igaühele rohkem vastutust, väljakutseid ja ka võidujoovastust.

 

Kui meie kanditatuur osutub edukaks, siis uuele tiimiliikmele pakume: kaugtöö võimalust (aga kontoris saab rohkem nalja, wink-wink), mitmeid erinevaid kompensatsioone (sport, kodukontor, vaimne tervis), massaaži, meie enda veini, võistluseid-pidusid ning ka planeeritust rohkem puhkust. Me ise muidugi pingutame 24/7, et pakkuda sulle parimaid võimalusi ja korralikku töötasu!

 

Oleme väga positiivsed, sõbralikud ja entusiastlikud ning ootame sama ka sinult! Kui sul tekib lisaküsimusi, siis anna mulle sellest kindlasti teada ning ma vastan suurima rõõmuga.

 

Ning vaata pakkumist ka meie veebilehelt koos piltidega - 
https://www.simplbooks.ee/tarkvaraarendaja-soovime-kandideerida-sinu-tooandjaks/

 

Jaanus Reismaa
jaanus(at)simplbooks.ee
+372 5108 107