2023-08-23 14:48:55

Tarkvara testija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hei!

Mina olen Jaanus ning tegelen SimplBooksis juhtimise ja visiooniga. Meie tiimis on kokku 13 inimest ning otsime hetkel oma tiimi ka sind, positiivse suhtumisega tarkvara testijat. Eeldame IT-alast tausta ja kogemusi.

 

Millega meil täpsemalt abi oleks vaja?

Me viime kasutajateni ca 50 uuendust aastas, mis teeb keskmiselt iga nädal ühe deploy. Enne kui uuendused live’i lähevad tuleb tehtud muudatusi ja arendusi testida ja siin tuledki mängu sina.

 

Sinu, kui testija, ülesandeks saab uue SimplBooks funktsionaalsuse testimine ja ka automaattestide loomine. Kindlasti on oluline heal tasemel inglise keele oskus ja nagu varem mainisin, siis IT-alane taust.

 

Kasuks tuleb, kui sul on automaattestide koostamise kogemus ja/või kokkupuude Cypress raamistikuga.

 

Miks SimplBooks?

Väikeses tiimis on igaühe ideel ja teostusel suur kaal!

  • Pakume huvitavat ja vaheldusrikast tööd – ehk peale tarkvara arenduste planeerimise tuleb koos meeskonnaga mõelda välja ja leida efektiivsemaid ning automaatsemaid lahendusi kogu raamatupidamise korraldamiseks. Oleme aeg-ajalt erinevate lahenduste väljatöötamiseks kaasanud kogu tiimi ja kasutanud  näiteks “sprint” meetodit või viinud läbi projektipõhist hackathoni
  • meie fookuseks on areng ja kasv– viimase aastaga oleme kasvatanud klientide arvu ja käivet pea 40%, olles sellega oma valdkonnas Eestis esimesed. Peale Eesti ja Soome oleme näpu andnud ka mitmesse teise välisriiki. Tänu sellele saime ka Gaselli tunnustuse - SimplBooks on Gasell 2022
  • kogu tiim hoiab kokku ning oleme väga sõbralikud ja avatud – teeme nalja, jagame rõõme-muresid, käime koos lõunal. Ning tööandja, kes päriselt hoolib töötajate heaolust
  • koolitused – oleme näiteks osalenud koolitustel, mis puudutavad isiklikku arengut (Kaido Pajumaa, Alar Ojastu, Eric Edmeades, Robin Sharma), aga ka erinevad IT konverentsid jm.
  • ühised üritused (Firmasport võistlused, kino/teater, kardisõit, põgenemistoad, jõulupeod, lauamängud jm.)
  • meil on kaasaegne kontor (puhkenurk, köök, pesemisvõimalus) ja korralikud/ergonoomilised töövahendid
  • pakume igakuist spordikompensatsiooni ja massaaži kontoris (+ muid kompensatsioone)
  • kontoris on tasuta joogid, puuviljad,  pähklid, kommid jms.
  • pakume pikemat tasustatud puhkust, kui seadusega nõutud
  • lisaks paindlik tööaeg ja kaugtöö võimalus
  • ja loomulikult sisseelamisfaasis vajalik väljaõpe.

 

Oleme väga positiivsed, sõbralikud ja entusiastlikud ning ootame sama ka sinult! Kui sul tekib lisaküsimusi, siis anna mulle sellest kindlasti teada ning ma vastan suurima rõõmuga.

 

Ning vaata pakkumist ka meie veebilehelt koos piltidega - 
https://www.simplbooks.ee/tarkvara-testija-liitu-simplbooks-tiimiga/

Jaanus Reismaa

+372 5108 107