2023-08-23 14:48:55

TARISTUOHUTUSE PEASPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie juures on Sul võimalus anda oma panus Eesti Raudtee ohutusjuhtimisse, et tagada ohutuseesmärkide täitmine. Sinu ülesandeks

on raudteeohutuse järelevalve süsteemi loomine, toimimise tagamine ja arendamine. Monitoorid ja hindad raudteetaristu korrashoiu protsesse, juhid tähelepanu nende nõrkadele kohtadele ning töötad välja ohutust ja turvalisust parendavad lahendused. 

Ootused kandidaadile

Liitu meie meeskonnaga, kui Sul on tehniline haridus ja/või töökogemus, mis võimaldab Sul edukalt oma tööülesandeid täita, mõistad tehnilist dokumentatsiooni, oled hea kirjaliku ja suulise väljendusoskusega nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Eeliseks on teadmised raudtee-infrastruktuurist ja raudteeliikluse toimimisest.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust olla osaliseks ettevõtte ohutusjuhtimise süsteemi väljatöötamisel, sh ohutuspoliitika, -eesmärkide ja -kultuuri kujundamisel. Lisaks saad stabiilse töötasu, 3 tasustatud tervisepäeva aastas, spordikulude osalise hüvitamise, töökoha Telliskivi loomelinnakus koos tasuta parkimisega.