2023-08-23 14:48:55

Süsteemiadministraator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa oled meie tehnilise tiimi ajud ja käed!
Su peamisteks tööülesanneteks on L2 ja L3 kliendi pöördumiste ning hooldustegevuste teostamine ja lahendamine.
Meie tööpõld on lai - alates keerulisematest andmebaasidest ja tuumikvõrgu võrguseadmete haldusest, kuni lihtsate tööjaama murede lahendamiseni. Ning me eeldame, et oled valmis seda kõike tegema.
Me kindlasti toetame ja aitame sind, nii nõuga kui teoga, ja lubame, et igav sul ei hakka - kuid esmajärjekorras me soovime näha sinus arenemise ja õppimise soovi ja kirgu!

Meie süsteemiadministraatorid reeglina alustavad lihtsamatest IT tehniku töödest ning järjekindlalt liiguvad redelist üles süsteemiinseneri positsioonini. Ning nii meie, kui töötaja ise investeerime palju jõudu selle teekonna läbimisel - seega su soov ja kirg areneda on esmajärjekorras meie jaoks.
Su toeks on esiliinil olevad tehnilise IT toe spetsialistid, kes kanaliseerivad ning prioritiseerivad sinu töid, kuid sinu ülesandeks on toetada ka neid, kohtades, kus nad ise hakkama ei saa - eeskätt oma professionaalsusega, ekspertiisiga ning oskustega.

Su tööpäevad on normeeritud esmaspäevast reedeni, 8:00-st - 17:00-ni.
Lisanduvad on-call nädalad, kus eeldame su kättesaadavust ka töövälisel ajal - kõik väljakutsed sellistel nädalatel on eraldi tasustatavad.
Kodukontori päevades mõistlikes kogustes probleemi ei ole, kuid siiski eeldame - et enamus aega, oled sa meie kontoris kättesaadav.

Ootused kandidaadile

Oma tulevaselt kolleegilt ootame esmajärjekorras:

- Tahet ja soovi suhelda.
- Windows süsteemide administreerimise oskust spetsialisti tasemel.
- Windows Server administreerimise oskuseid spetsialisti tasemel.
- Vähemalt elementaarseid Linuxi administreerimise oskuseid shellis. (oskad rm-i ja ls-il vahet teha)
- Arusaamist võrgu infrastruktuurist ning selle ülesehitamise põhimõttetest. (tead, mis asi on trunk port ja kuidas arvutada võrgu aadressite vahemiku maski järgi. Google abi pole probleem, kui sa ise suudad Googeldada)
- Avatud mõtlemist, professionaalset suhtumist ning soovi ja tahet teha seda, mida parasjagu praegu vaja on.
- Väga hea eesti keele oskust.
- Vene keele oskus on kõvasti kasuks.
- Inglise keelt sa niikuinii oskad (vastasel juhul, kuidas sa nii kaugele jõudnud oled ?)
- Arusaamist teenusetasemetest ning hooldusakendest. (sa ei tõmba vilka välja süsteemil keset kõige kriitilisemat aega tal)
- B kategooria juhiluba

Ettevõte pakub

Meie jaoks on employees first! See tähendab, et me kohtame oma töötajaid hästi ning hoolime nende eest! Me usume, et seeläbi peegeldavad nad sama hoolt meie klientide suhtes!
Kindlasti on ka meil kuhu areneda, kuid me näeme selle nimel vaeva iga päev!

Meie juures kohtud noori ja sõbralike kolleege, toetavaid kliente ning rutiinivaba atmosfääri. Meil ei ole bürokraatiat, ning suhtume igasse probleemi või väljakutsesse kaine mõistusega ning kohati talupoja loogikaga - teeme seda, mis on vaja teha, selleks et mure laheneks! Selleks me siin oleme!
Me siiralt usume, et paberite ja vormide täitmine on vajalik vaid siis, kui ilma selleta ei saa muret lahendada - kõik ülejäänud on aia raiskamine, mida me parema meelega kulutame mujale - näiteks proaktiivseteks tegevusteks, mis aitavad meil kliendi pöördumisi ära hoida ning teha meie kliendi päevad rõõmsamaks!

Peamine boonus mis sind töö juures ootab on vabad käed - me ei piira sind vahendites ja lähenemistes niikaua kui see aitab probleemi lahendada. Kindlasti suuname sind, kui näeme, et kaevad vales suunas - kuid teeme seda pakkudes sulle sõbraliku õlga, mitte käskides. Siiralt usume, et ei eksi vaid see, kes mitte midagi ei tee, ning inimene kõige paremini õpib oma vigadest. (kui ta üldse teiste vigadest õppida suudab) Seega parem näeme ja laseme sul eksida (kindlasti juhul, kui see ei too tõsiseid tagajärgi), kui hakkame igat sinu sammu juhtima.

Su töökoht, hakkab paiknema meie Tallinna kesklinnas asuvas kontoris, otse Vabaduse väljaku külje all. Pakkume sulle kõiki vajalike töövahendeid, ning arvestame su isiklike soovidega vahendite osas!

Tundub huvitav ?
Astu esimest sammu - pane oma CV koos palgasooviga meile teele! Järgmine samm on juba meie poolt!