https://www.cvkeskus.ee/234106

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Sushi-kokk

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 234106

Tööpakkumise number

234106

Töö kirjeldus

toidu valmistamine, köögi korrashoid, kaupade väljapanek
kaupade vastuvõtu abistamine
klientide kiire, viisakas ja meeldiv teenindamine avatud köögis
köögi töö organiseerimine ja korrashoid
meeskonna abistamine
osalemine uute ja olemasolevate toodete väljatöötamisel ja täiendamisel.
toidu komplekteerimine
tooraine ettevalmistust


Nõudmised kandidaadile

hea maitse
hea pingetaluvus
hea suhtlemisoskus
meeskonnatööle orienteeritus
professionaalsus
puhtus
arenemisvõimelisus
ausus
eelnev töökogemus
eesti ja vene keele oskus
kliendisõbralikkus
koostöövalmidus
korrektsus
loov suhtumine oma töösse
meeskonnatööle orienteeritus
positiivne ellusuhtumine
töötahe
vanus 20-30 a.
töökogemus vähemalt poolaasta


Ettevõte pakub

Kui sa ei ole veel enda jaoks leidnud keskkonda ja inimesi, kes tooksid esile parima Sinus ja sa tahad oma karjääris teha midagi tõeliselt märkimisväärset, siis oled sa see, keda otsime.
Omalt poolt pakume sulle arenemisvõimalusi firmasiseselt
häid töötingimusi
head töökeskkonda
huvitavat ja suhtlemisrohket tööd
kaasaaegseid töötingimusi
konkurentsivõimelist tasu
stabiilset ja püsivat tööd
tööd graafiku alusel
vastutusrikast tööd
võimalust töötada arenevas ettevõttes


Lisainfo

Kui sa tunned, et oled just see, keda vajame ja otsime ning põled soovist näidata meile oma sisu ja tuuma, siis saada meile oma cv niipea kui võimalik .


Asukoht:
Tallinn, Harjumaa
Töö tüüp:
täistööaeg, palgatöötaja või lepinguline (töö on vahetustega)
Kuulutus aegub:
21. august 2011
Kuulutus sisestati:
21. juuli 2011

FIRMA NIMI PEIDETUD

Kohvik Brezza, Kristiine keskuses otsib enda meeskonda uusi liikmeid. Firma pideva laienemise tõttu, on meil uusi karjääri tegemise võimalusi pühendunud ja profesionaalsetele inimestele, kes sooviksid liituda meie meeskonnaga.Otsime endale sushi-kokka, kes on huvitatud enda arendamisest ning kelle jaoks toidutegemine ei ole ainult rahateenimise, vaid eelkõige eneserealiseerimise võimalus .Sul peab olema tahtmine õppida. Sinu töökogemus peab olema vähemalt poolaasta aega profiköögis. Sa ei karda puhtust ja distsipliini.