2023-08-23 14:48:55

Südameapteegi kategooriajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Südameapteegi kategooriajuht loob ja viib ellu oma vastutusalas olevate kategooriate tegevusplaanid. Tema põhitööülesanded on sortimendi kujundamine, kampaaniate väljatöötamine ja teostamine, äritulemuste analüüsimine ning kokkuvõtete tegemine.

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonda pühendunud, laia silmaringiga ja teotahtelist inimest, kes oskab hästi oma tööülesandeid ja -aega planeerida ning on tulemustele orienteeritud. Ta on abivalmis, rõõmsameelne, kiire tegutseja ja väga hea suhtleja.

Südameapteegi kategooriajuht sisaldab hea annuse kõrgharidust; kasuks tuleb erialane farmatseudi või proviisori haridus; mitmekordse koguse kogemust kategooriajuhtimises ja planogrammimises;
nutikust ja orienteeritust lahendustele;
korralikus koguses meeskonnamängija instinkti;
head kuulamis- ja läbirääkimisoskust;
soovi rääkida kaasa kategooriaosakonna arendamise küsimustes; autojuhtimise oskust ja juhilube ning valmidust üle Eesti operatiivselt liikuda.

Tubli kategooriajuht mõjub Südameapteegile hästi. Ta kaasab targalt meeskonnaliikmeid, on valmis end arendama ja oma teadmisi teistelegi edasi andma. Samuti on ta valmis n-ö „kastist välja“ mõtlema ja uusi julgeid ideid välja pakkuma.

 

Ettevõte pakub

Südameapteek on teotahtelise meeskonnaga kiiresti arenev ettevõte. Südameapteegi tugiüksuse meeskond on apteekrite jaoks kogu aeg olemas ja toetamas. Positiivse kõrvalmõjuna avaldub motiveeriv tulemustasu ja toredad ühisüritused kolleegidega. Ametikohaga käib kaasas väga hea motivatsioonipakett. Hoolitseme sinu heaolu ja tervise eest. Planeerime sulle erialaseid ja isiksuse arengut toetavaid koolitusi ning muid inspireerivaid arenguvõimalusi.  Südameapteegi kontor asub Tallinna kesklinnas, Veerenni Tervisekeskuses. Kontorisse ei ole ole keelatud kaasa võtta lapsi ja lemmikloomi.