2023-08-23 14:48:55

Stividor Sillamäe sadamasse

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonda stividori. Stividorina oled meie ettevõttes A ja O. Sinu asjatundlikul juhtimisel toimuvad kõik lastimis-ja lossimistööd. Oled oma vahetuses meeskonna-ja tööprotsesside juht. Hea stividorina oled osav tööde organiseerija, tunned erinevaid üld-ja puistekaupu ja korraldad kaupade ümberlaadimist laevadel laevalaadurite ja muu sadamatranspordiga. Mehitad oma vahetuse ja planeerid tehnika kasutamise vajaduse. Meeskonna juhina tagad oma vahetuses tööohutuse ja meeskonna liikmete arengu parima teenuse osutamisel klientidele.

Ootused kandidaadile

Hea stividor on lõpetanud Mereakadeemia mereveonduse ja sadamatöö erialal või õpib seda. Kõik varasemad ja sarnased merenduse ja logistikaga seotud erialad sobivad samahästi kandideerimisel.
Laevameeskonnaga suhtled inglise ja vene keeles. Eesti keele oskus ja tõstetehnika juhtimise kogemus ja õigus tuleb kasuks Sinu edasise karjääri ja heade koolitusvõimaluste kasutamisel. Meie stividorina oled hea arvutikasutaja ja tead sisekommunikatsiooni põhialuseid. Sul on B-kategooria juhiluba. Oled oma meeskonna eestvedaja ja Sinu kompetentsideks on otsustusvõime ja pingetaluvus keeruliste situatsioonide lahendamisel.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle head töötasu ja väljakutseid täis põnevat tööd ning arenguvõimalusi.