2023-08-23 14:48:55

Spaa teenindaja, massöör

CVKeskus.ee klient
7 - 7.5 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Koht: Georg Ots Spaa Hotell, Kuressaare

Otsime omas spaa meeskonda täis- ja osalise tööajaga massööre/spa hoolitsuste tegijaid.

See on suurepärane võimalus olla osaks eesti armastatuima perespaa ägedast tiimist, kus me pakume laia valikut parimaid näo- ja kehahoolitsusi.

Sinu roll: Kehahoolitsuste tegijana on sul võimalus pakkuda meie spaa külastajale erinevaid massaaže ja kehamähiseid, oskuse korral ka käte- ja jalgade hoolitsusi, näohoolitsusi ja ilurituaale. Sealjuures ise arenedes ja iga päev uut ja huvitavat kogedes.

Sinu ülesanne on aidata kliendil leida temale sobivaim hoolitsus  ja see  siira hoole ja laitmatu oskuslikkusega läbi viia. Meil on kõige toredamad hotelli ja spaa külalised, kellega on lust tööd teha.

Ootused kandidaadile

Me tunneme uhkust oma ilusa ja puhta töökeskkonna üle ning anname endast parima, et see päevast päeva veatu püsiks, nii hoolitsuste ajal kui ka tööde vahe peal. Hoiame hoolega oma töövahendeid ja kogu spaad, vastutades selle eest kogu meeskonnaga.

Meie ootused Sinule:

Oled omandanud massööri või spaa teenindaja kutse või läbinud vajalikud kursused. Eelneva kogemuse pärast ära muretse, meil on parimad kolleegid maailmas, kes sulle kõik vajalikud nipid ja trikid ette näitavad ning uued hoolitsused detailideni selgeks õpetavad, enne kui tööle asud.

Me ootame oma tiimi sõbralikku, positiivse maailmavaatega entusiastlikku inimest, kelle südameasi on suurepäraste hoolitsuste tegemine. Oled võimeline töötama üksinda ja osana toetavas meeskonnas, hea suhtlemisoskusega ning vastutustundlik, hoidmaks kõrgel meie spaa standardeid.

Ettevõte pakub

Meie spa on avatud 365 päeva aastas 10.00-20.00, graafik on ebakorrapärane ja ootame sinult paindlikkust. Kõige kiiremad ajad tööl on nädalavahetused, koolivaheajad, suvekuud ja pühad.

GOSPA hotellipere likmena saad sa osa paljudest  soodustustest ja motiveerivatest boonustest. Kaugemalt tulijatele oleme abiks saarel elamiskoha otsinguil.

Anna endast märku spaa vanemterapeut Kati Hioväinale kati.hiovain(at)gospe.ee Ootame elevusega!