https://www.cvkeskus.ee/450895

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Sous Chef / Vanemkokk

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 450895

Tööpakkumise number

450895

Töö kirjeldus

Sous Chef / Vanemkokk Frenchy otsib professionaalset Sous Chef'i, kes juhendaks meeskonda peakoka ettekirjutusi järgides. Vanemkokalt ootame häid kulinaarseid- ja juhtimisoskusi ning loomingulisust, et säilitada ja suurendada klientide rahulolu.

- Koostöös peakokaga retseptide koostamine ja programmi sisestamine
- Peab kontrollima toidu kvaliteeti, maitseid ja serveerimist
- Vastutab, et köögist toimuks töö ajaliselt efektiivselt ja jälgima kvaliteeti
- Hoidma end kursis kokandusvaldkonna uudiste ja trendidega
- Suudab leidlikult lahendada erinevaid probleeme, mis tekkivad töö käigus nii töötajate kui toorainega.
- Juhib ja õpetab välja töötajaid, teeb töögraafikuid, hindab töötajate tulemuslikkust
- Teeb tellimusi, võrdleb hindasid ja viib läbi inventuure
- Järgib ja dokumenteerib hügeeni-, sanitaar- ja ohutusnõudeid
- Hoiad positiivset suhtumist ja juhib meeskonda samas vaimus


Nõudmised kandidaadile

- Vähemalt aastane kogemus Sous Chef'i ametikohal
- Hea arusaam erinevatest toiduvalmistamise meetoditest, toorainest, tööristadest ja töökorraldusest köögis
- Head kogemused köögi ja personaali juhtimises
- Täpsus ja kiirus probleemidega tegelemisel ja lahenduste leidmisel
- Tunneb hästi toiduainetööstust ja tarnijaid
- Oskab kasutada erinevaid arvutiprogramme MS Office, POS, CompuCash
- Kasuks tuleb kutsetunnistus ja hea inglise keele oskus


Ettevõte pakub

- Rahvusvahelist töökeskkonda ja meeldivat rõõmsameelset kollektiivi
- Vaheldusrikast ja väljakutseid pakkuvat tööd
- Head keelepraktikat


Asukoht:
Tallinn, Harjumaa
Töö tüüp:
täistööaeg, palgatöötaja
Kuulutus aegub:
1. veebruar 2017
Kuulutus sisestati:
3. jaanuar 2017

FIRMA NIMI PEIDETUD

Restoran Frenchy asub Telliskivi Loomelinnakus ja pakub tükikest Prantsusmaast. Frenchy Restorani peakokk ja üks omanikke koostab menüü sobitades kokku kohaliku tooraine ja Prantsusepärase – juustud, liha, delikatessid jne. Joogivaliku on pannud kokku Gautier, kes teeb koostööd väikeste tootjatega Prantsusmaalt ja Belgiast ning oskab hästi soovitada Restoran Frenchy valikus olevaid jooke toidu juurde.