2023-08-23 14:48:55

Sous Chef (vahetuse vanem)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

• köögitöö korraldamine
• retseptuuri ja kalkulatsioonide koostamine ja korrashoid
• toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele
• uute köögitöötajate väljaõppe korraldamine
• köögikauba- ja kuluvahendite tellimine koostöös peakokaga, kauba vastuvõtt ja kontroll
• inventuuridel osalemine

Ootused kandidaadile

• eelnev töökogemus juhina (vahetuse vanem)
• eesti ja inglise keele oskus kõnes ja kirjas
• positiivsus ja hea suhtlemisoskus
• iseseisev mõtlemis- ja tegustsemisoskus, otsustusjulgus
• inimeste juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
• teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
• tahe ennast arendada ja uutes väljakutsetes proovile panna

Ettevõte pakub

Töötingimused ja palganumbrid on paindlikud
ning sõltuvad kandidaadi soovidest ja oskustest.
Pakume töötajatele ka majutusvõimalust ja erinevaid soodustusi,
sealhulgas ka meie Tallinna hotellides ja restoranides.

Lisainfo

Vihula Mõisas on 80 kohaga restoran La Boheme ning ligi 150 kohaga Kaval Antsu kõrts ja terrass. Suviti avatakse 3 terrassi kokku ligi 50 kohaga ning Vesiveski kohvik. Samuti toimub suvel palju pulmapidusid ning mitmeid vabaõhuüritusi. Sobivalt kandidaadilt ootame lisaks kokakunsti valdamisele ka head füüsilist vormi ja planeerimisoskust, et jagada meeskonda ja vahendeid erinevate, mõisas toimuvate, sündmuste vahel.