
SOUS CHEF suurkööki
Töö kirjeldus
Köögi allüksuste töö korraldamine
Köögiga seotud kirjavahetuse pidamine
Nädala menüüde koostamine
Köögi puhtuse eest vastutamine
Köögi tööjõu planeerimine
Köögi töö sujuv korraldamine
Laoseisu jälgimine
Inventuuridest osavõtmine
Ootused kandidaadile
Kokandusalane eriharidus
Eelnev toitlustusteenindusalane töökogemus
Hea eesti-, inglise- ja vene keele oskus suhtlustasandil
Teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
Väga hea kohanemisevõime, positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus
Kandideerimisel palun edastage oma palgaootus
Ettevõte pakub
Sõbralikku tööõhkkonda ja töökat ning professionaalset meeskonda
Kaasaegseid töötingimusi
Motiveerivat töötasu ja tööalast koolitust
Karjääri ja eneseteostamise võimalust
Omatöötaja soodustusi
Info
Tallinn, Harjumaa
täistööaeg
lepinguline või vabakutseline
6. september 2015
7. august 2015