2023-08-23 14:48:55

SOOJUSVÕRGU MEISTER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on tagada soojusvõrkude töökindlus ja tõrgeteta soojuse edastamine tarbijateni. Seejuures korraldad võrkude seisukorra ja töörežiimide ülevaatuse, hooldus- jaremonditööd ning rikete kõrvaldamise. Lisaks tellid tööks vajalikud materjalid ja töövahendid ning tagad tööohutuse oma tööpiirkonnas. Oma töös suhtled nii ettevõtte teiste meeskondade, töövõtjate, klientide kui maaomanikega. Sinu otsene meeskond on 2-liikmeline ja peamine tööpiirkond Virumaa, Jõgevamaa,Viljandimaa, vajadusel üle Eesti.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab tehniline keskeri haridus, töökogemus soojustehniliste seadmete või tehnovõrkude käidu ja hoolduse alal, tööde korraldamise ning meeskonnajuhtimise kogemus. Valdad väga heal tasemel eesti keelt, suhtlustasemel vene keelt ja oskad kasutada arvutit igapäevase töövahendina. Vajalikud on B kategooria autojuhiload. Töös oled iseseisev, orienteeritud tulemuste saavutamisele ja oskad kaasata meeskonda parima lahenduse leidmiseks. Omad head suhtlemisoskust, arengutahet, tasakaalukust ja paindlikkust probleemide lahendamisel. Oled valmis füüsiliseks ja välitingimustes tööks.

Ettevõte pakub

Sind ootab stabiilne, liikuv ja vaheldusrikas töö (juhtivad ja hooldustööd), võimalus omandada uusi erialaseid teadmisi, neid oma vastutusala arendades koos oma meeskonnaga rakendada ning mõjutada oma piirkonna võrkude arendustööde korraldust. Sul on selged eesmärgid, head töövahendid ning kuulud tehnilist arengut ja ohutut töökeskkonda kõrgelt hindavasse kollektiivi. Lisaks saad kasutada mitmeid ettevõttepoolseid soodustusi sh talvepuhkus, tervise- ja sporditoetus ning oled oodatud osalema meie ühisüritustel.