2023-08-23 14:48:55

Soojuspumpade tehnik/hooldaja

CVKeskus.ee klient
1500 - 2900 €/kuus Bruto
Maaküte OÜ on asutatud 2008. aastal ja ühendab endas oma ala entusiaste. Hoiame ennast kursis soojuspumbamaailma viimaste trendidega ning vahendame neid oma klientidele. Oleme teinud Eestis ainulaadseid lahendusi alates täisautonoomsest vaiaküttega kontorihoonest kuni Eesti pikimate puuraukudega soojuspumbalahenduseni.

Töö kirjeldus

Soojuspumpade tehniku/ hooldajana mängid olulist rolli meie ettevõttes, sest just Sina aitada meil tagada igapäevase sujuva töö.

Sinu igapäevaste tööülesannete hulka kuulub õhk/vesi- ja maasoojuspumpade, põrandakütte, radiaatorite, erinevate jahutus- ja küttesüsteemide kvaliteene ja nõuetekohane paigaldus. Samuti tegeled Sa küttesüsteemide hooldamisega. 

Ootused kandidaadile

Meie meeskonnaga liitumiseks on vajalik tehniliste dokumentatsioonide- ja jooniste lugemise oskus, eriharidus ja/või sarnane töökogemus. Ootame, et Sa oled hea analüüsivõimega ja omad tehnilist taipu. Soovime oma uues kolleegis näha meeskonnamängijat, kes on kohusetundlik, vastusvõimeline ja omab head ajaplaneerimise oskust. Kasuks tuleb vene- ja inglise keele oskus. Samuti peab uus kolleeg olema valmis töötama väljaspool tavapärast graafikut.

Juhul, kui Sul puudub eriharidus või töökogemus aga oled tehniliselt taiplik ja ei karda uusi väljakutseid ühes oma valdkonna juhtivas ettevõttes, siis oleme valmis Sind kohapeal välja õpetama.

Ettevõte pakub

Teame, et meie ettevõtte põhiväärtus on meie toredad töötajad ja oskame neid vääriliselt hinnata.

Miks valida OÜ Maaküte enda tööandjaks, sest saad:

  • osa sõbralikust ja koostööaldist meeskonnast;
  • võimaluse töötada säästlikke ja innovatiivseid eregialahendusi pakkuvas ettevõttes;
  • teenida lisaks põhipalgale tulemustasu;
  • arengu- ja karjäärivõimalusi.