2023-08-23 14:48:55

Sõida vabatahtlikuks Castelo de Vide'sse, Portugalis (10 kuud)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MTÜ Continuous Action otsib 2 vabatahtlikku projekti "Unified Actions"*, mille raames võtab vabatahtlikke vastu Castelo de Vide's asuv organisatsioon Proposito Inadiavel. Projekti eelduslik algusaeg on märts 2021, tegevuste kestus on kuni 10 kuud.

 

Vabatahtlikud töötavad koos kohaliku linnavalitsuse ja 3 muuseumiga ning teiste välisnoortega.

 

* "Unified Actions" on Euroopa Solidaarsuskorpuse partnerlusprojekt, mille raames pakub MTÜ Continuous Action erinevad vabatahtliku töö võimalusi Eestis ja välismaal.

Ootused kandidaadile

Projektis ei nõuta osalejalt erialast ettevalmistust, kuid vajalik on huvi ja tahe teha vabatahtlikku tööd ning osaleda täismahus projektis. Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi raames saab projektis osaleda noor, kes on vanuses 18-30 aastat.

 

Täiendavalt on vabatahtlikul kohustus osaleda ettevalmistavatel koolituskohtumistel, mida korraldab tugiorganisatsioon MTÜ Continuous Action Eestis. 

Huvi korral saatke meile oma ingliskeelne CV ning tutvuge täiendava infoga MTÜ Continuous Action kodulehel www.continuousaction.ee

Ettevõte pakub

Projektis osalemisega ei kaasne kohapealseid kulusid - seonduvad koolitused, rahvusvaheline transport, elamine, toitlustamine ja kindlustus on 100% rahastatud vastavalt projekti eelarvele ning programmi Euroopa Solidaarsuskorpus rahastusreeglitele. Lisaks makstakse vabatahtlikule taskuraha, mis on riigiti erinev. 

 

Täiendavalt saab vabatahtlik ligipääsu veebipõhisele keeleõppe keskkonnale (portugali keel).