2023-08-23 14:48:55

Siseviimistlusmaterjalide müügiesindaja/kliendihaldur

CVKeskus.ee klient
1000 - 3000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda elurõõmsat ja lahedat töötajat, kelle vastutada on heade suhete hoidmine ja siseviimistlusmaterjalide esitlemine ning müümine meie äriklientidele (ehitusettevõtete esindajad/objektijuhid, ehitusettevõtjad, kinnisvara arendajad, sisekujundajad, arhitektid, ehitusmaterjalide müügiga tegelevate ettevõtete ostujuhid jt).

Kliendihaldur on meie klientidega nii heades suhetes, et on vajadusel neile toeks ja nõuks kasvõi 7/24.

Peamiseks missiooniks on pakkuda klientidele erinevaid sisekujundusalaseid ideid ja lahendusi ning materjale, püüdes aru saada kliendi vajadustest või vastates klientide poolt meile saadetud pakkumiste küsimistele.

Meie kasutuses on parimad ning kaasaegsel tasemel info- ja müügitehnoloogiad, mis on müügiesindaja/kliendihalduri peamisteks edu tagavateks tööriistadeks.

Ootused kandidaadile

Ole julge, uudishimulik ja aktiivne suhtleja, kes naudib uusi tutvusi ja müügivõimalusi!

Kui sind huvitab suhtlemine ehitajate ja kinnisvaraarendajatega, arhitektide ja sisekujundajatega, siis sobid sa sellesse ametisse nagu valatud.

Eriti oodatud oled sa meie meeskonda kui sul on sisekujundus-, ehitus- või kinnisvaraalane haridus ja eelnev töökogemus (ehitusmaterjalide projektimüügijuhina, ehituse projektijuhina või objektijuhina, kinnisvaramaaklerina, siseviimistlusmaterjalide müügijuhina) selles vallas.

Ettevõte pakub

Väärtuslikku töökohta ligi 30 aastat edukalt tegutsenud rahvusvahelise haardega ettevõttes, kelle meeskond on olnud läbi aegade multikultuurne, sest teenindame kõiki meie kliente nende emakeeles. :)
Pakume enesetäienduse ja silmaringi laiendamise võimalust mitmetel erialamessidel nii Euroopas, kui Aasias ja Ameerikas.

Lisainfo

Töökoht Tallinna kontoris.