2023-08-23 14:48:55

SEKRETÄR - JUHIABI

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamisteks ülesanneteks on meie ettevõtte külaliste vastuvõtmise korraldamine, telefonikõnede vastuvõtmine ning suunamine, dokumendiringluse ning igapäevase infoliikumise (sh koduleht ja siseveeb’i haldamine) korraldamine. Samuti töölähetuste praktiliste pisiasjade korraldamine, büroo vajalike töövahenditega kindlustamine, osalemine ettevõtte ühisürituste korraldamises ning juhtkonna liikmete abistamine igapäevastes tööülesannetes.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on eelnev kontoritöö kogemus sekretäri või juhiabina, tuled iseseisvalt toime oma tööaja ja tööülesannete planeerimisega, oled hea suhtleja, esinduslik, abivalmis ja tähelepanelik, omad head eneseväljendusoskust, valdad heal tasemel eesti ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas ning tuled toime vene kõnekeelega.

Eeldame, et oskad kasutada tavapäraseid kontoriprogramme ning tuled toime ettevõtte kodulehe ning siseveeb’i haldamisega.

Ettevõte pakub

Itella Estonia pakub Sulle omalt poolt stabiilset töökeskkonda kasvavas ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes, sõbralikku ning toetavat kollektiivi, motiveerivat töötasu ning vajadusel tasuta transporti Tallinna kesklinnast.