2023-08-23 14:48:55

Sekretär-asjaajaja

CVKeskus.ee klient
500 - 800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus


LPS Sekretäri põhiülesanneteks on: * Klientide koordineerimine ja nende nõustamine; * Firma esindamine ning suhtlemine koostööpartneritega; * Kontori igapäevane juhtimine; * Külaliste vastuvõtmine ja teenindamine; * Meelelahutusürituste ja tähtpäevade korraldamine; * Jooksvate turundus- ja haldusülesannete täitmine; * Tõlketööd (eesti-vene-inglise).

Ootused kandidaadile


Sina sobid meie sõbralikku ja töökasse meeskonda, kui + Omad eelnevat töökogemust klienditeeninduse valdkonnas; + Oled aktiivne, kohusetundlik ja positiivse suhtumisega; + Talud pingelist, kuid huvitavat tööd; + Oled loominguline ja produktiivse mõtteviisiga; + Omad väga head eesti, inglise ja vene keele oskust.

Ettevõte pakub


+ Stabiilset sissetulekut kasvava tendentsiga; + Kogemust tugevas ning arenevas ettevõttes; + Mitmekesist, sõbralikku ja abivalmis meeskonda; + Töökohta kaasaegses kontoris Tallinna Vanalinnas. + Aitame leida arengu- ja enesetäiendamisevõimalusi (turundus-, juhtimis-, haldus- või personalivaldkonnas); Pakume karjäärivõimalust meie ettevõttes

Lisainfo


LPS koosneb andekatest, aktiivsetest ja töökatest inimestest, kes töötavad nii isikliku, kui ka firma edukuse nimel. LPS ´i moto on: Töötame inimestega ja inimeste heaks! Kui ka sina oled sama iseloomuga ja põhimõtetega inimene, siis sobid meie meeskonda.