2023-08-23 14:48:55

SEADMETE TEHNIK

CVKeskus.ee klient
CBRE Global Workplace Solutions on juhtiv ülemaailmne ettevõte, mis pakub laia valikut integreeritud teenuseid erinevatele objektidele, sealhulgas kinnisvara haldust ja renti, projektijuhtimist ning konsulteerimis- ning arendusteenuseid.
Vaata lisaks: https://www.cbre.lv/

Töö kirjeldus

Seadmete tehnik rakendab riskikeskse hoolduse lähenemist ning hoolitseb tehase süsteemide, andmekeskuste/kriitiliste keskkondade süsteemide, kontoriseadmete ja KVJ toimimise eest. Sa tagad, et kõik klienditeenused, arvutiruumid, andmevõrgud, tootmis- ja tulu teenivad teenused vastavad kliendi nõuetele või asjakohastele SLA-dele. Sa planeerid haldus- ja hooldusplaane ning vajadusel algatad muudatusplaane. Lisaks toetad hooldusteenuste hankeid ning vastutad oluliste tehniliste hooldusdokumentide/kirjete arhiveerimise eest.

Ootused kandidaadile

  • omad mehaanika või elektriinseneri kvalifikatsiooni ja varasemat töökogemust andmekeskustega või kriitilistes keskkondades;
  • tunned erinevaid arvutisüsteeme ja MS Office tarkvara;
  • oled hea suhtleja ja oskad inimesi juhtida;
  • suhtled nii eesti- kui ka inglise keeles (vene keele oskus on boonuseks).

Ettevõte pakub

CBRE pakub meeldivat ja professionaalset töökeskkonda, põnevat ja väljakutseid pakkuvat tööd rahvusvahelises ettevõttes ning tervisekindlustust.

 

Kui see töökoht võiks just Sulle sobida, siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali!

 

Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CV Keskuse värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.