2023-08-23 14:48:55

Sales secretary

CVKeskus.ee klient

Job Description

1. Assisting Sales manager and Marketing manager
2. Taking calls, orders and making confirmations
3. Guiding our dealers and also final users of products
4. Energetic and active
5. Good customer service
6. Good knowledge of IT

Requirements

1. Commercial education
2. Experience of sales and marketing
3. Non smoker
4. Interested in working with healt products
5. MANAGE ENGLISH AND FINNISH
6. Energetic and active

Company offers

We offer a very interesting and inspiring Sahala estate environment with horses and international spirit. Our company is international and we have several foreigners working with us. You will get support of positive work team (25 persons). Your salary and work condition terms are good and motivating. Work health program is superior.
Employer can arrange accommodation in dormitory or assist you to find rental in the county.

Additional information

Salli Systems (www.salli.com) on johtava ergonomisten kalusteiden valmistaja ja istumaergonomian ja -terveyden kehittäjä. Toimintamme ja vientimme kasvaa koko ajan, ja sen mukana myös henkilöstötarpeemme. Etsimme myyntiosastollemme myyntisihteeriä kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntipäällikön työkaveriksi. Työprofiilina on tilausten vastaanotto ja tilausvahvistusten tekeminen, jälleenmyyjien ja loppukäyttäjäasiakkaiden palveleminen sekä puhelimessa että sähköpostilla muun muassa tuote- ja istumakoulutusasioissa.
Edellytämme kaupalllista koulutusta, kiinnostusta ergonomiaan ja istumaterveyteen, rohkeaa, positiivista ja ulospäin suuntautunutta luonnetta, sujuvaa kielitaitoa (vähintään englanti, muut kielet eduksi) kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä hyviä it-taitoja.
Työpaikka on Pohjois-Savossa, Sallin tehtaalla Rautalammilla, 3 km kirkonkylän pohjoispuolella.
Tarjoamme kiinnostavan, terveystietoa ja kaupallisia valmiuksia lisäävän työn, oman huippuergonomisen työpisteen, oman terveysohjelmamme edut (mm. terveyslounas) , ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen sekä kannustavan palkan.