2023-08-23 14:48:55

SAEVESKI JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on saeveski igapäevase töö korraldamine ja äriline administreerimine ning kvaliteetse ja sujuva tootmise tagamine. Seisad hea palgi sisseostu korraldamise eest, tootmisvahendite ja -seadmete korrashoiu eest, määrad töökäske ning kontrollid nende täitmist. Saeveski juhina omad väga olulist rolli ohutu töökeskkonna kujundamise ja hoidmise ning töötajate pideva arendamie eest. Amet eeldb tihedat koostööd ettevõtte siseselt, grupi teiste saeveskite, tarnijate, klientide ja paljude teiste koostööpartneritega.      

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui Sul on huvi tehnika vastu, oskad hästi eesti ja vene keelt, oled hea suhtleja ja kaasamõtleja. Sul on keskmisest kõrgem kohuse- ja vastutusetunne. Oled suurepärane organiseerija ja asjade lõpuni viija ning Sind on iseloomustatud kui väga head juhti ja liidrit.Tunned mugavalt end arvuti taga, valdad programme tavakasutaja tasemel.

Kasuks tuleb kõrgharidus ja inglise keele oskus, varasem kogemus puidutööstuses ning autojuhi lubade omamine ( B kategooria)

 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle  huvitavat ja mitmekülgset tööd kiiresti arenevas, kasvavas ja edukas Eesti ettevõttes, mis on oma valdkonnas maailmas juhtival kohal.

Thermory maksab konkurentsivõimelist töötasu, mis panustab töötajate motivatsiooni ja arengusse.