2023-08-23 14:48:55
RKM TEAM OÜ

RKM TEAM OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
12
Töötajate arv
6 499
Vaatamised
RKM Team OÜ on 2008 aastal asutatud 100% erakapitalil põhinev ettevõte.
Innovaatiline kasvamine, töötajate kõrge moraal ja lojaalsus vormivad ettevõtte näo. Meie aus, püüdlik ja kohusetundlik kollektiiv on orienteeritud pikaajalistele usalduslikele koostöösuhetele, lähtudes tugevast missioonitundest.
Ettevõtte tähtsaim vara on tema töötajad. Väikesel kollektiivil on omad eelised, see aitab luua personaalse ja tugeva suhte oma kliendiga. Meie märksõnadeks on mõistmine, hoolimine ja paindlikkus. Meie jaoks on määravateks teguriteks kvaliteet, perspektiivsus, kogu valdkonna arendamine ja ühiskonna ootuste täitmine.

Talvisel perioodil teostame: mehhaniseeritud lumelükkamist, libedusetõrjet, katuste puhastamist jääst ja lumest, lume äravedu või ladustamist meie territooriumil.
Kevad-suvi-sügis perioodil teostame: haljasalade projekteerimist rajamiseni välja, haljastuse hooldusega seotud töid (sh. muru, heina ja võsa niitmist, muru õhutamist ja väetamist, puude ja põõsaste hoolduslõikust ja ohtlike puude lõikust ning lehtede koristust) ning teede ja platside pesu ja harjamist.

Rasketehnikaga pakume lisaks ka kaeve- ja kopatöid, teostame teede ja parklate ehitust, pinnase koorimist ja planeerimist. Müüme koos transpordiga objektile pae- ja graniitkillustikku, freesasfalti, teostame ehitus- ja muude jäätmete laadimist ning äravedu.

Aastast 2011 kuulub RKM Team OÜ’le kaubamärk Tondi Käsipesula.