Töö kirjeldus
Scandic Rannahotell taasavab oma uksed 1. aprill 2011 . Sellega seoses otsime eelneva toitlustus - ja juhtimiskogemusega tegusat restoranijuhti , kes on valmis võtma väljakutse uuesti avada ning eestvedada kõrgetasemelise teenindusega restoran . Tööülesannete hulka kuulub hotelli toitlustusvaldkonna juhtimine, meeskonna loomine, igapäevane restoranitöö korraldamine ning kõrge teeninduskultuuri tagamine vastavalt ettevõtte strateegiale ja kontseptsioonile.
Ootused kandidaadile
eelnev restoranitöö ja juhtimise kogemus (vähemalt 2 a )
iseseisev mõtlemine ja tegutsemisoskus
eesti ja inglise keele oskus
arvuti kasutamise oskus
väga hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus
hea organiseerimisvõime
pingetaluvus
positiivne ellusuhtumine
oskus nautida oma tööd
soov areneda, õppida ja vastutada
Kasuks tuleb:
soome ja vene keele oskus
Micros kassasüsteemi tundmine
iseseisev mõtlemine ja tegutsemisoskus
eesti ja inglise keele oskus
arvuti kasutamise oskus
väga hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus
hea organiseerimisvõime
pingetaluvus
positiivne ellusuhtumine
oskus nautida oma tööd
soov areneda, õppida ja vastutada
Kasuks tuleb:
soome ja vene keele oskus
Micros kassasüsteemi tundmine
Ettevõte pakub
eneseteostust restorani taasavamisel
põnevat tööd rahvusvahelises hotelliketis
meeldivat töökeskkonda
ettevõttepoolseid soodustusi
head palka
põnevat tööd rahvusvahelises hotelliketis
meeldivat töökeskkonda
ettevõttepoolseid soodustusi
head palka
Lisainfo
Konkursil osalemiseks palume Sul saata palgasoov ning motivatsioonikiri ( maximaalselt 1 lk ) nägemusega Scandic Rannahotelli restorani klienditeeninduse korraldamisest.