2023-08-23 14:48:55

RESTORANIDE JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Restoranide juhi igapäevased tööülesanded suurepärase külaliste eest hoolitsejana eeldavad toimetulekut 3 rolliga. Ülemkelneri rollis võtad vastu külalisi, teenindad neid lauas ja saad klientidelt väärtuslikku tagasisidet. Restorani juhi ja teenindusjuhi rollis juhid 4-10 kelneri ja sommelier’ tööd nii eeskuju kaudu kui ka formaalses juhirollis. Juhtrühma liikmena osaled nii igapäevastes planeerimiskoosolekutes kui restoranide arendamises. Ootame Sinult meie restoranide suurepärase teenindustaseme hoidmist ja arendamist.

Ootused kandidaadile

Oled edukas kandidaat, kui oled tulemuslikult töötanud vanemkelneri, vahetuse vanema või restorani juhina väga hea mainega restoranis, Sulle meeldivad kliendid, Sa oskad ära tunda head klienditeenindust ja Sa oled huvitatud nii arengutest gastronoomias kui veinitrendidest. Oled nooruslik ja positiivne, kiire reageerija, märkad nii detaile kui suudad üldistusi teha, numbrid ei valmista Sulle raskusi, Sulle meeldivad praktiline tegutsemine ja organiseerimine.
Inglise ja eesti keele oskus on hädavajalikud, teiste võõrkeelte oskus aga täiendavaks plussiks. Sommelierkoolitus tuleb kasuks, kuid selle puudumine ei saa takistuseks kandideerimisel. Viimasel juhul pakume seda koolitust Sulle ise. Eeldame samuti, et naudid võimalust töötada suvel Muhus ja talvel Tallinnas.

Ettevõte pakub

Pakume võimalust osaleda erakordsete restoranide ja hotelli arendamises, erialaseid koolitusi, juhtimisalast väljakutset, korralikku sissetulekut ja majutust Pädastes.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata oma CV ja vabas vormis avaldus hiljemalt 17. märtsiks k.a. Täiendavatele küsimustele saad vastuse Mercuri Urvali telefonil 667 1520 või vaadates www.neh.ee