Töö kirjeldus
Teenindusmeeskonna igapäevane juhtimine ja töö korraldamine. Uute töötajate koolitamine ning töötajate arengu toetamine. Külaliste rahulolu tagamine koostöös meeskonnaga. Kaupade tellimine, teenindajate tööaja planeerimine ja graafikute koostamine. Tööjõu planeerimine ja värbamine koostöös personaliosakonnaga. Inventari- ja joogilao haldamine, inventuuride läbiviimine, aruandlus.
Ootused kandidaadile
Eelnev töökogemus restorani meeskonna juhtimises. Jumaldad teenindustööd ning soovid pakkuda professionaalset ja positiivset teenindust. Oled iseseisev, süstemaatiline, julge suhtleja, nutikas, loov ja usaldusväärne. Baaritöö ei ole sulle võõras. Sulle sobib töötamine peamiselt õhtusel ajal ja nädalavahetusel. Eesti (B2), inglise keele oskus suhtlustasandil, kõik teised keeled tulevad kasuks.
Ettevõte pakub
Põnevaid väljakutseid ühes Põhjamaade suurimas hotelliketis. Huvitavat tööd ja vaheldusrikkust. Palju erinevaid ettevõttesiseseid soodustusi.