2023-08-23 14:48:55

Remonditööline

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Igapäevasteks ülesanneteks on remont- ja hooldustööd ladudes (nii sees kui õues), sanitaartehnilised tööd, värvimistööd, lukkude paigaldus, see nõuab lahtist pead ja natukene sisemist Monki, et kõik korras oleks…koguaeg. Lisaks meeldib remondimehele, et kõik asjad töötaksid (lambid, ukselingid, kapiuksed, kraanid jne) - ta on meie kõige multifunktsionaalsem töötaja, võib öelda et nagu Hunt Kriimsilm, sest ta on logistik, laomees, transamees, remondimees, kojamees, tehnikamees… kokkuvõttes vist kõige hinnatum amet ettevõttes.

Kui Sa oled lahtise peaga, osavate näppude ja tugevate kätega ning tunned, et see amet võiks olla sulle jõukohane, tule anna ennast üles ja võta ühendust, sest auväärne võtmekimp otsib uut omanikku.

Ootused kandidaadile

Oskus töötada iseseisvalt, korrektsus, vastutusvõime, täpsus ja töökus, valmisolek töötamiseks nädalavahetustel (erakorraliste tööde puhul).
Isikliku auto olemasolu on soovituslik, B kategooria juhilubade olemasolu on vajalik.

Ettevõte pakub

Stabiilset tööd, paindlikku töögraafikut (võimalik töötada 2-3 päeva nädalas), meeldivat töökeskkonda arenevas ettevõttes. Töötasu kokkuleppel, asukoht Rae vald.