2023-08-23 14:48:55

Remondilukksepp

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on Muuga sadama välisvõrkude kütte-, vee-, sademevee- jakanalisatsioonitorustike, seadmete ning rajatiste hooldus- ja remonditööd. Samuti onSinu ülesandeks abistada hoonete tehnosüsteemide hooldus- ja remonttööde tegemisel.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sa oled teinud vähemalt 3-aastat samalaadset tööd ningoskad kasutada jooniste ja tehnovõrkude plaane. Sul on põhiharidus ja erialane täiendõpe,B-kategooria juhiluba ja oskad vähemalt algtasemel eesti keelt. Sa oled meeskonnatöötaja, heavisuaalse mäluga, tasakaalukas, vastutad oma tegude eest, kasutad aega tulemuslikult ningleiad sobivad lahendused ettetulevatele väljakutsetele.Kasuks tulevad tööks vajalikud arvutialased oskused.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle olulist ja stabiilset tööd ning võimalust teha koostööd oma alaprofessionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Meie väärtustele vastavalt olemeuuendusmeelsed ja tihti pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul. Lisaks kindlale palgaleootab Sind rida muid hüvesid (sh talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) toredad jasõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.