2023-08-23 14:48:55

REKLAAMISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
CV Keskus.ee Värbamisagentuuri klient BK Eesti kuulub BK Gruppi, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus alates aastast 1994, emaettevõtteks on ülemaailmselt tuntud videovalveseadmete tootja ja tarnija Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. Ettevõte tegeleb video-, valve- ja tulekahjusignalisatsiooni seadmete hulgimüügiga. BK Eesti eesmärgiks on pakkuda klientidele kvaliteetseid turvalahendusi läbi esmaklassilise kliendikogemuse, maailma juhtivatelt tootjatelt, kelle toodang põhineb tugeval tootearendusel ja innovatsioonil.

Rohkem infot: www.bkeesti.ee

Töö kirjeldus

BK Eesti ootab oma meeskonda REKLAAMISPETSIALISTI, kes on huvitavate ja uuenduslike ideedega.

 

Reklaamispetsialistina avaneb Sul võimalus rikastada meeskonda lõputute reklaamialaste teadmistega ning viia oma äranägemise järgi ellu ettevõtte turundustegevust ja teha suurepärast koostööd tootejuhtide ning turundusagentuuridega.

Ootused kandidaadile

Otsime meeskonda reklaamispetsialisti, kellel oleks varasem turundustöö kogemus. Soovime, et oleksid loov ning omaksid oskust Google, Facebook’i, Instagram’i, Youtube jms kanalite potentsiaalsetest võimalustest viimast võtta ning Sulle meeldib koostada paremaid kampaanipakkumisi (uudiskirju), kui keegi oodata oskaks. Ootame, et tunneksid end kujundusprogramme kasutades mugavalt nagu kala vees. Lisaks väga heale eesti keele oskusele, ootame uuelt kolleegilt ka suhtlustasandil inglise keele oskust.

Ettevõte pakub

BK Eesti pakub lisaks arendavale ja mitmekülgsele tööle vinges ettevõttes, korralikku palka ja tehtud tööle vastavat tulemustasu, firmapoolseid soodustusi, spordikompensatsiooni ja vajadusel osalist kodukontori võimalust.

 

Tahaksid rohkem infot saada? Helista 5257780 või kirjuta kristiina(at)cvkeskus.ee (Sulle vastab CVKeskus.ee värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo)

Oled oma huvis juba kindel? Kandideeri läbi CVKeskus.ee ja lisa kaaskirja mõned huvitavad tööd mida seni teinud oled.