2023-08-23 14:48:55

Rahvusvaheliste pakiteenuste teenustejuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Teenusejuhi peamisteks ülesanneteks on kasumi- ning käibe-eesmärkide saavutamist toetavate taktikate väljatöötamine, tegevuste juhtimine. Turuolukorra ja kliendikäitumise regulaarne analüüsimine ja sellest lähtuvalt paindlike lahenduste loomine. Teenuste uuenduste ning parenduste algatamine, rahvusvahelise pakiäri regulatsioonide muudatuste jälgimine, analüüs ning juurutamine pakiäris. Kontaktide loomine rahvusvaheliste partnerite ja organisatsioonidega, osalemine rahvusvaheliste töörühmades, parimate praktikate jagamine ja juurutamine. Koostöövõimaluste analüüs, projektide juhtimine teenuste loomiseks, parendamiseks ning uue käibe toomiseks. Koostöö erinevate osapooltega üle organisatsiooni teenuste igapäevase toimimise tagamiseks.

Ootused kandidaadile

Ma sooviks Sinuga väga vestelda, kui näed suurt pilti ja selle arenguid tulevikus, kuid suudad süüvida detailidesse, neid analüüsida ja otsustamisel arvesse võtta. Su silmad paneb särama uute ärivõimaluste leidmine ja nende elluviimine. Sind iseloomustab äriline mõtlemine, tulemuslikkusele orienteeritus, hea koostöövõime ja proaktiivsus ning Sa suudad inimesi ideedega kaasa haarata ja innustada. Vajalik on kõrgharidus, hea inglise keele oskus ning väga hea eneseväljendusoskus nii kõnes kui kirjas.
Kasuks tulevad teadmised pakiteenuste turust, kogemus teenuse- või ärijuhtimises.

Ettevõte pakub

Omnivas väärtustame avatud organisatsioonikultuuri, meeskonnatööd, asjatundlikkust ning pidevat arengut. Sind ootavad mitmed koolitus- ja arenguprogrammid, soodustused ettevõttelt ja koostööpartneritelt, ühisüritused, lisapuhkus ning head sportimis- ja terviseedendamise võimalused.