2023-08-23 14:48:55

Rahvusvaheliste lennukaupade veokorraldaja / kliendihaldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Flameko Forwarding tegeleb peamiselt rahvusvaheliste lennukaupade veokorraldusega, sinna juurde kuuluvad ka mere- ja raudteeveod. Otsime oma meeskonda uut kolleegi, kes osaleks aktiivselt meeskonnatöös. Sinu põhilisteks tööülesanneteks on efektiivne ja kvaliteetne vedude korraldamine, kliendisuhete hoidmine ja arendamine. Lisaks suhtlus igapäevaselt lennu- ja laevaliinidega ning meie partneritega üle maailma. Samuti vedudega seonduva dokumentatsiooni haldamine.

Ootused kandidaadile

Eelistatud kanditaat töökohale on vastava haridusega, aktiivne ja positiivse ellusuhtumisega. Eelnev kokkupuude just lennuvedudega ei ole nõutav, sind koolitavad koha peal ning jagavad sulle enda teadmisi oma ala eksperdid.

Töö nõuab iseseisvust, head koostöövõimet, korrektsust, kohusetundlikkust ja täpsust oma tegemistes. Vajalik on eesti ja inglise keele väga hea oskus. Kasuks tulevad ka teised keeled, eriti vene keel.

Ettevõte pakub

Kuna ettevõte on alles noor, siis pakume eneseteostuse ja arenguvõimalust, pikaajalist ja stabiilset töösuhet ning koolitame sinust oma ala spetsialisti.

NB:Tööd pakub Flameko Forwarding OÜ www.flamekofr.com