2023-08-23 14:48:55

RAAMATUPIDAMISE TIIMIJUHT

CVKeskus.ee klient
Leinonen Grupp on 30-aastase kogemusega rahvusvaheline raamatupidamis- ja nõustamisettevõte, mis pakub usaldusväärset ja asjatundlikku teenust ettevõtetele Baltikumis, Põhjamaades ja Kesk-Euroopas. Leinonen Eesti kuulub Leinonen Gruppi, millel on esindused 11 riigis, Tallinna kontoris töötab 40 inimest, kes teenindavad ca 300-t klienti. Vaata lisa www.leinonen.eu

Töö kirjeldus

Leinonen OÜ kokkuhoidva meeskonnaga on oodatud liituma RAAMATUPIDAMISE TIIMIJUHT, kes hakkab juhtima 10-liikmelist raamatupidajate meeskonda. Sinu eesmärk on toetada ja organiseerida raamatupidajate tööd, tagamaks sujuv koostöö ja rahulolevad kliendid.

Ootused kandidaadile

  • juhtimisalased teadmised ja kogemus või soov neid omandada;
  • väga head teadmised raamatupidamisest;
  • pädevus kasutada erinevaid raamatupidamisprogramme;
  • lisaks eesti keelele ka inglise keele oskus suhtlustasandil;
  • juhtimist toetavad isikuomadused, sh usaldusväärsus, hea suhtlemisoskus ja uuendusmeelsus.

Ettevõte pakub

Leinonen OÜ pakub Sulle stabiilset ja huvitavat tööd pikaajaliselt tegutsenud ettevõttes. Sulle antakse vabadus enda töökohta ise kujundada ning ellu viia uuendusi. Lisaks ootavad sind põnevad ühisüritused, tervise edendamine Confido tervisekindlustuse näol ja paindlik tööaeg, mis võimaldab osaliselt kodukontoris töötada.

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CVKeskus.ee portaali, lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.