2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MIDA MEIE JUURES TEED?
Sisestad raamatupidamisprogrammi materjali- ja kuluarveid; Kontrollid arvete üksikasju – tuvastad, selgitad ja lahendad ostja abiga probleeme, näiteks hinna- või koguseerinevuse, kohale toimetamata või ebakorrektse kauba puhul; Saadad arveid kulukoha omanikele kinnitamiseks; Koostada müügiarveid vastavalt nõuetele ja kohalikule seadusandlusele.

Ootused kandidaadile

MIDA SINULT OOTAME?
Erialast haridust raamatupidamise või muul finantsalal; Oskust kasutada MS Excelit heal tasemel (ERP-süsteemide kogemus tuleb kasuks); Soravat keeleoskust eesti ja inglise keeles nii kirjalikult kui ka suuliselt; Oskust töötada iseseisvalt, aga ka osana tiimist; Väga head analüüsivõimet, et analüüsida detaile ja tuvastada raamatupidamislikke probleeme; Suurepärast suhtlemisoskust; Oskust töötada süsteemselt, reageerida kiirelt ning olla järjepidev.

Ettevõte pakub

MIDA GPV PAKUB?
Pakume sulle põnevat tööd rahvusvahelises meeskonnas. Maitsvat ja soodushinnaga toitlustamist ettevõtte sööklas. Ettevõtte soodustusi ja ühisüritusi (nt: sporditoetused, ujumine, lapse kooli mineku toetus). Toetavaid kolleege.