2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on raamatupidamisarvestuse  teostamine (raamatupidamiskannete koostamine, kinnitamine ja sisestamine). Igapäevase raamatupidamisega seotud algdokumentide sisestamine (pangaväljavõtted, ostuarved), raamatupidamiskannete tegemine, vajadusel maksudeklaratsioonide (KMD, TSD) koostamine ja esitamine.

Ootused kandidaadile

Hindame väga, kui:

  • Tunned ennast hästi raamatupidamise ja maksude alases seadusandluses;
  • Omad majandusalast kõrgharidust;
  • Sulle meeldib täpsus ja korrektsus dokumentidega töötamisel;
  • Omad eelnevat töökogemust raamatupidajana vähemalt 2 aastat;
  • Sul on väga hea eesti keele oskus ja hea suuline eneseväljendusoskus inglise keeles;
  • Oled vilunud Exceli kasutaja.

Kasuks tuleb eelnev kokkupuude Microsoft Dynamics AX´i majandustarkvaraga.

Ettevõte pakub

Mida me usume:

Tridensis teeme kõike väärikalt ja hingega. Töö, mida me teeme on oluline, seame prioriteediks oma kliendid, tarnijad ja partnerid. Kuid see erikohtlemine ei käi vaid klientidele- aitame ka oma kolleegidel ja ettevõttel edu saavutada, toetades ning aidates üksteist.

Võtame riske, õpime oma vigadest- püüdes olla parim versioon iseendast, esitame endale väljakutse konstantselt kasvada. Kõik see tuleb koostööst, teadmiste jagamisest ja muidugi käsikäes tööst ning lõbust!

 

Miks Tridens? Mida me saame Sulle pakkuda:

Sul on võimalus kaasa lüüa Tridensi arengus ja eduloos. Meie juures ootavad sind erialased väljakutsed ja nooruslik meeskond, kes on oma ala professionaalid ning valmis toetama Sinu arengut. Koostööd valdkonna tipptegijatega.  Kõikidele töötajatele kehtib paindlik tööaeg ja samuti on meil erinevaid töötajaid kaasavaid ühisüritusi.