2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonnaga liituma asjatundlikku ja edumeelset raamatupidajat. Tööülesanneteks saab olema ettevõtte igapäevaste raamatupidamistoimingute õigeaegne ja korrektne teostamine.

Töö sisuks on:

  • EV seadustele vastava täpse raamatupidamise korraldamine
  • Aastaaruannete ettevalmistamine auditeerimiseks
  • Seadusega nõutavate muude aruannete koostamine ja esitamine
  • Arvestusprotsesside optimeerimine
  • Töötasude arvestus  

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui oskad lisaks eesti keelele ka heal tasemel inglise (või saksa keelt) ning tunned hästi EV valdkonna seadusi ja regulatsioone. Kasuks tuleb kogemus tootmisettevõtte raamatupidamise korraldamisel ning teadmised kuluarvestussüsteemidest, LEAN metoodikast, kvaliteedijuhtimisest jt kaasaegsetest ettevõtetes kasutatavatest süsteemidest ja lahendustest. Hea kui omad töökogemust programmidega Standard Books ja Taavi.

Kandideeri, kui oled oma töös süsteemne, iseseisev ja hea analüüsivõimega.Sa saad olema väärtustatud meeskonnaliige, kellel on võimalus panustada ettevõtte arengusse!

Ettevõte pakub

Pakume sulle väljakutseid pakkuvat tööd arenevas, stabiilses ja usaldusväärses ettevõttes. Meie juures ootab Sind kokkuhoidev ja toetav meeskond, väärtustame tervislikke eluviise japakume mitmekülgset motiavtsioonipaketti. 

Sinu töökohaks saab olema Sindi linn ja tööle asumine esimesel võimalusel.Töötasu alates 1500 €