2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja-müügiarvestaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mida Sa tegema hakkad?

Sa vastutad müügiarvestusega seotud toimingute ning müügistatistika eest.Peamisteks tööülesanneteks on müügiarvete koostamine ja kajastamine, andmete kontrollimine ja kannete tegemine. Samuti lao liikumiste monitoorimine ning  laosüsteemis oleva info õigsuse tagamine. Suhtlemine müügiosakonnaga - kliendisaldode info edastamine, vajadusel selgitamine müügiarvetele vastavate nõudmiste või ettevõttes kehtivate põhimõtete osas.

Ootused kandidaadile

Keda me otsime?

  • Sa ei karda rutiini ning armastad numbreid
  • Oled koostöövalmis ning meeskonnatööle orienteeritud
  • Oled täpne, kiire ja kohustundlik ning suudad efektiivselt tegutseda ka pingelistes situatsioonides
  • Sul on inglise keele oskus heal tasemel (tööks on vajalik rohkem kirjakeel)
  • Kasuks tuleb kui Sul on kogemus MS Exceliga

Ettevõte pakub

Mida me pakume?

Pakume igapäevaselt tasuta lõunaid, puuvilju, kohvi.Hoolitseme sinu vaimse heaolu ja füüsilise tervise eest. Toetades sportimist ja võimaldades töö- ja eraelu tasakaalu.Teeme põnevaid tiimiüritusi ja üle ettevõtte ühisüritusi.Meil on suurepärased ja toetavad kolleegid, kellega koos õppida, kasvada ja areneda.Sul on võimalus olla oma töös ilma piirideta ja leida ise viise parimate tulemuste saavutamiseks.

 

Mida me teeme?

Foxway on kiirelt arenev ja dünaamiline organisatsioon, mille Recommerce haru rahvusvahelises meeskonnas töötab 630 liiget, neist 550 Eestis. Meie meeskond töötab üheksas riigis ning suuremad esindused on Hispaanias, Saksamaal ja Skandinaavias. Foxway missioon on läbi oma tegevuse muuta maailma, võimaldades jätkusuutlikku tehnoloogiat igaühele. Foxway Recommerce annab uue elu nutiseadmetele vähendades nii keskkonnale tekitatavat jalajälge.

 

Töökoht täidetakse ajutiselt lapsehoolduspuhkusel viibiva töötaja naasmiseni.