2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja (lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendaja)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks tööülesanneteks saavad olema raamatupidamise aruannete koostamine kooskõlas Eesti Vabariigi seadusandlusega, raamatupidamisdokumentide kontroll ja sisestamine, palgaarvestus, riiklike statistikaaruannete täitmine ja maksuarvestus ning deklaratsioonide esitamine Maksuametile. Samuti saab olema Sinu kohustuseks pearaamatupidaja abistamine ja asendamine ning muud raamatupidamisega seotud tööd.

Ootused kandidaadile

Uuelt töötajalt eeldame iseseisvust, head analüüsivõimet, korrektsust, lojaalsust ja head suhtlemisoskust klientidega. Hea kandidaat peab omama kõrgharidust või erialast haridust, vähemalt 3 aastast töökogemust raamatupidajana ning valdama heal tasemel eesti ja vene keelt (kasuks tuleb inglise keele oskus). Kandidaat peab tundma ja valdama väga heal tasemel programme HansaWorld Enterprise ja Microsoft Dynamics Nav. Arvutioskus peab olema tavakasutaja kõrgeim tase.
Eeldame, et oled tugev meeskonnatöö tegija, pead kinni kokkulepetest, oled täpne, suudad analüüsida tegevuste tulemeid ja oskad kiirelt reageerida muutuvas majanduskeskkonnas.

Ettevõte pakub

Huvitavat ja vaheldusrikast tööd teotahtelises ja edule orienteeritud sõbralikus meeskonnas. Võimalust areneda ja arendada oma teadmisi ning konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti.

Lisainfo

Kasuks tuleb juhilubade olemasolu / isikliku sõiduauto kasutamise võimalus.