2023-08-23 14:48:55

RAAMATUPIDAJA (0.5 koormus)

CVKeskus.ee klient
Alates 900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Et sisseelamise periood ei oleks pingeline, pakume Sulle esialgu osalist tööaega (0.5), kuid juba aasta jooksul on võimalik töökoormuse kasv täistööajani.


Töö sisaldab
igakuiste ja kord-aastas klientide raamatupidamistoimingute teostamist, maksudeklaratsioonide esitamist, mikro- ja väikeettevõtete aastaaruannete koostamist.  Klientide raamatupidamises esineb finantsinvesteeringuid ja kinnisvaratehinguid, vähesel määral tuleb arveldusi ette USD-des ning maksekeskkondi PayPal, Stripe ja Wise. Kolme igakuise klientettevõttega on suhtluskeeleks inglise keel, lisaks saabub aeg-ajalt inglisekeelseid dokumente ka teistele. Üks klientidest on mitmeid erinevaid rahastusi kaasav start-up, üks klientidest on FIE.


Kasutame pangatehingute importi raamatupidamistarkvarasse, maksudeklaratsioonide eksporti E-Maksuametisse jm. Hetkel oleme alustanud ostuarvete digiteerimisega Costpocket.com abil. Vajadusel kasutame kaugsuhtluse keskkondi Zoom, Skype, TeamViewer jm.
Valdav enamus tööst on paberivaba.

 
Kasutatavad tarkvarad: Merit Aktiva ja Merit Palga pilveversioon.

Ootused kandidaadile

Sinult ootame valmidust töötada raamatupidamisettevõttes, erialast haridust ja töökogemust ning soovituslikult kutsetunnistuse (tase 5 või 6) olemasolu. Soovime, et oleksid kiire ümberlülitusvõimega, mitmekülgsete erialaste teadmistega, hea eneseväljendusoskusega ning valdaksid eesti ja inglise keelt heal tasemel. Eelistatud on vähemalt 5-aastase raamatupidamistöö kogemustega kandidaadid.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle paindlikku tööstiili tööd on võimalik teha nii kodukontoris kui kontoris (Peterburi tee 2C, Tallinn). Igakuiste klientidega töö alustamisel toimub juhendamine ja klientettevõtete eripäradega kurssi viimine. Vastavalt vajadusele saab töötaja osaleda täiendkoolitustel. Kodukontoris töötamisel saame hüvitada mõistlikus suuruses elektrikulu ja mobiilside kulu. Klientide konsulteerimisel tuleb tööandja hea meelega appi. Töötasu osalise koormuse puhul algab 900€ bruto.

Liitu meiega, kui armastad raamatupidamist ja soovid seda teha professionaalses tiimis!

Tööle asumise aeg: veebruar 2023.

Tekkis huvi?
Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali!
Küsi lisateavet telefonil 5058184
CVKeskus.ee värbamiskonsultant Janar Eenlo