2023-08-23 14:48:55

PwC Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

PricewaterhouseCoopers (PwC) on juhtiv audiitor- ja ärikonsultatsioonifirma maailmas, kuhu kuulub ca 290 000 töötajat 156 riigis. Meie Eesti kontoris töötab ligi 200 motiveeritud kolleegi ning meie klientideks on valdav osa siinsetest edukaimatest ettevõtetest.

PwC finantsosakonna peamisteks ülesanneteks on raamatupidamisteenuse pakkumine meie valdavalt rahvusvahelistele klientidele ning ostuarvete töötlemine, kulude kajastamine ja aruandlus.

Ootused kandidaadile

Oleme hoogsalt kasvamas ja otsime oma tiimi ühte varasema erialase kogemusega ja ühte oma finantskarjääri alguses olevat raamatupidajat.

Sul on erialane haridus ja teadmised finantsarvestusest.

Oled hea suhtleja ja hinnatud meeskonnamängija ning Sind iseloomustab positiivne ellu- ja töössesuhtumine.

Sinu tugevusteks on loogiline mõtlemine ja analüüsivõime. Suhtled vabalt nii eesti kui inglise keeles, kõnes ja kirjas.

Kui tundsid end selles kirjelduses ära, oled väga oodatud meie meeskonda!

Ettevõte pakub

Meiega liitudes ümbritsevad Sind toetavad kaaslased, kellega koostöö on arendav ja inspireeriv iga päev. Sind ootavad ees põnevad erialased väljakutsed, mis loovad suurepärased eeldused professionaalseks arenguks ning võimalus suhelda rahvusvaheliselt klientide ja kolleegidega teistest PwC kontoritest. Lisaks saad meiega koos osa meie ägedatest traditsioonidest ja mitmekesistest lisahüvedest – tööellu mahub enamatki kui töö!

Anna oma huvist meiega liituda märku hiljemalt 17. juulil, sisestades meie kodulehe www.pwc.ee kaudu oma CV ja kaaskirja põhjendusega, miks just Sina võiksid olla meie uus meeskonnaliige.

Küsimuste korral võta ühendust meie personalijuhi Alice Ligiga telefonil 6 141 800.

Lisainfot vaata www.pwc.ee või leia meid sotsiaalmeediast: PwCEstoniaCareers ja saa teada, milliseks võiks kujuneda Sinu karjäär koos meiega!

Edastades kandideerimise eesmärgil meile oma isikuandmed, annad nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks privaatsusteates sätestatud eesmärkidel ja korras. Kandideerijate privaatsusteatega saad tutvuda meie kodulehel.