2023-08-23 14:48:55

Puurija (Maves OÜ)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Maves on 1991. aastal asutatud rahvusvahelise koostöökogemusega keskkonna konsultatsiooni firma. Ettevõte pakub nii individuaalset konsultatsiooni kui ka täielikku tööde programmi koostamist, projekti läbiviimist ja järelevalvet. Mavesi meeskonna moodustavad 12 oma ala spetsialisti.

 

Ootame enda professionaalse tiimiga liituma

 PUURIJAT.

 

Puurijana on sinu peamiseks ülesandeks puurmasina opereerimine välitöödel, sh veoautoga masina transport objektile. Lisaks abistad kolleege teistel keskkonnaalastel välitöödel. Sina vastutad ka puur- ja muu välitöövarustuse hoolduse ning lihtsamate remonditööde eest.

Ootused kandidaadile

Oma töös oled edukas kui:

  • oled tehniliselt taiplik;
  • oled iseseisev ja kohusetundlik;
  • oskad erinevaid tööriistu ja mootortehnikat käsitleda;
  • valdad vabalt eesti keelt;
  • omad B ja C-kategooria juhiluba ja sõidukogemust.

Kasuks tuleb varasem töökogemus sarnases valdkonnas ning teadmised masinatest ja mehhaanikast. Samuti on oluline võimekus teha välitöid erinevatel maastikel aastaringselt.

Ettevõte pakub

MIKS VÕIKS MAVES OLLA SINU JÄRGMINE TÖÖANDJA?

Mavesi meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kes Sind töösse sisse elamisel hea meelega aitavad. Ettevõtte poolt on tagatud kõik tööks vajalikud vahendid – ka sõidukid, millega objekte külastada. Lisaks toetatakse Sinu professionaalset arengut täiendkoolitustega ja ühe lisapuhkuse nädalaga aastas. Tervisliku eluviisi edendamiseks pakutakse ka spordikompensatsiooni.