2023-08-23 14:48:55

Puhastustööde töödejuhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu põhiliseks ülesanneteks on kliendi objektidel igapäevase ja tellimuste alusel puhastusteenuse osutamise ja puhastusteenindajate töö korraldamine ning esmase väljaõppe teostamine. Lisaks kuulub töödejuhataja ülesannete hulka tööde planeerimine, dokumenteerimine, töö kvaliteedi ja tööaja kontroll, tööajagraafikute ja palgatabelite koostamine, töövahendite ja ainete planeerimine ning tellimine.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui omad arvutioskust tavakasutaja tasemel (sh MS Office), valmisolekut vaheldusrikkaks ja iseseisvaks tööks, oskad eesti ja vene keelt vähemalt suhtlustasandil. Kasuks on eelnev juhtimisalane töökogemus, puhastustööde juhendaja tase 4 (või kõrgem) kvalifikatsioon, vajalik on vajalik B-kategooria sõiduki juhtimisõigus.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub Sulle: stabiilset väljakutseid pakkuvat, huvitavat ja pingelist tööd kinnisvara keskkonna juhtimise ettevõttes, tööks vajalikku väljaõpet ja hilisemat regulaarset tasemeõpet, kaasaaegseid töövahendeid, töötelefoni, sülearvutit ja ametiautot. Lisaks pakume motiveerivat ja kindlat töötasu ja sotsiaalset garantiid.