2023-08-23 14:48:55

Psühholoog

CVKeskus.ee klient
600 - 700 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Vaida Põhikool vajab alates uuest õppeaastast koolipsühholoogi.

Kool asub looduslikult kaunis kohas, Rae vallas, Vaida alevikus http://www.vaidakool.ee   Bussiliiklus on hea. Tallinnast (Ülemiste Keskuse juurest) jääb Vaida umbes 20 km kaugusele. 

Koolipsühholoogi tööülesannete täitmine, lähtudes kutsestandardist (kindlasti tutvuda).

Osaline töökoormus 0,5 (20 tundi nädalas).

https://www.kutseregister.ee/ctrl/et/Standardid/exportPdf/10562892

Konkurss kestab kuni 11.06. 2020. 

CV ja kaaskiri saata direktor(at)vaidakool.ee

Ootused kandidaadile

Koolipsühholoogi kvalifikatsiooninõuded on erialane magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon või koolipsühholoogi kutse. Eelistatud on eelneva töökogemusega koolipsühholoogid, kuid kandideerida võib ka ülikooli lõpetaja.

Orieneerumine seadusandluses (oskus vajadusel lähtuda põhikooli-ja gümnaasiumiseadust, lastelaitseseadust, riiklikku õppekava jm koolielu korraldavaid seadusandlikke dokumente).  

Ettevõte pakub

Innovaatilne, kaasaegne õpi-ja töökeskkond. Toetav meeskond. Hubane ja maitsekas interjöör. Väike koolipere. Looduslikult kaunis koht. Vaida Põhikool on saanud 2017. aastal Harjumaa Turvalise kooli tiitli, 2019. aastal Eesti Vabariigi presidendi tunnustuse "Kaunis Kodu" asutuste kategoorias. 

Rae valla haridustöötajatel on võimalik kasutada Rae Spordikeskuse ujulat ning jõusaali soodushinnaga (üks Spordikeskuse jõusaali väike üksus on koolimajas).