2023-08-23 14:48:55

PROTSESSIDE PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesanne on panna tootmine kõikide osakondade lõikes ühtse löögirusikana toimima, otsides pidevalt võimalusi teha asju kiiremini, paremini ja väiksemate ressursikuludega. Sa viid läbi ja oled ka osaline paljudes erinevates projektides ja töötubades. Sa juhid edukalt protsesside muudatusi ning sellega kaasnevat kommunikatsiooni.

Ootused kandidaadile

Otsime laia silmaringiga aktivisti, kelle jaoks pole probleem ka kivist vee välja pigistamine. Sind iseloomustab julgus, initsiatiivikus ning innovaatiline mõttemaailm. Oled loogilise ja süsteemse mõtlemisega ning Sul on soov võtta vastutus oluliste projektide läbiviimise eest. Sulle on loomuomane märgata ja teada kõigest kõike ja oled alati valmis oma abikäe ulatama.

 

Kogemused, mis Sind teistest esile tõstavad:

  • Varasem projektide juhtimise kogemus
  • Exceli, Autocadi ja PowerBI kasutamise oskus
  • Väga heal tasemel nii suulise kui kirjaliku eesti ja inglise keele oskus

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.