2023-08-23 14:48:55

Projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu argipäevaks saab olema Standardi Soome võtmeklientide nõustamine, kliendisuhete arendamine ja sisustusprojektide juhtimine. Klientidega suhtled soome keeles. Tunned hästi meie tooteid ja teenusteportfelli ning oskad kliente nõustada parimate sisustuslahenduste leidmisel. Koostad hinnapakkumisi, müüd ja oled edukas läbirääkimiste pidaja. Töökoht asub Tallinnas, Marja 9, kuid aeg-ajalt on vajalikud ka välislähetused. Sinu töötasu hakkab koosnema nii põhitasust kui ka tulemustasust.

Ootused kandidaadile

Sa omad eelnevat töökogemust mööbli või projektijuhtimise vallas, täpsus ja kohusetunne on Sulle olulised. Hea suhtlejana valdad nii kõnes kui kirjas suurepäraselt eesti ja soome keelt, inglise keele oskus tuleb kasuks. Sinu organiseeritus ja koostööoskus teiste tiimiliikmetega annab eeskuju kõigile.

Ettevõte pakub

Meiega õpid iga päev midagi uut ja töö on vaheldusrikas. Sa haldad paljusid põnevaid projekte. Sinu juht on Sulle isiklikuks mentoriks ja aitab Sul edukalt sisse elada. Sind ootab kaasaegne kontor ja ergonoomilised töövahendid.
Sinu kolleegideks on teotahtelised ja toredad inimesed, kelle toetusega Eesti TOP 1 mööbliettevõttes saad vabaduse oma oskusi rakendada ja ambitsioonika tuleviku luua.