2023-08-23 14:48:55

Projektijuht

CVKeskus.ee klient
1000 - 2500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kelle tööülesanneteks on
värvatud töötajate haldamine ja objekti järelvalve. Klientide nõustamine ja olemasolevate haldamine, aktiivne uute kliendisuhete otsimine ning arendamine. Pakkumiste koostamine ja klientide külastamine.

Ootused kandidaadile

Ootame sind oma meeskonda
kui otsid põnevaid väljakutseid ja soovid ennast tõestada renditööjõu valdkonnas. Sinus pesitseb müügi- ja organiseerija vaist, oled osav läbirääkija, sihikindel ja kliendile orienteeritud. Omad teenindus- ja müügialast kogemust ning hindad meeskonnatööd, kuid sealjuures saad ka iseseisvalt hakkama püstitatud eesmärkidega. Lisaks suurepärasele eesti keelele valdad suhtlus tasandil ka inglise- ja vene keelt. Omad vähemalt keskharidust ja haldad hästi enamlevinud Office arvutiprogramme. Juhiloa olemasolu kohustuslik.

Ettevõte pakub

Omalt poolt on meil pakkuda sulle
võimalust rakendada enda seniseid kogemusi ja teadmisi innovaatilises ja kiiresti arenevas ettevõttes. Väljaõpet, professionaalsete oma ala tegijate keskel. Palju suhtlemist ja uusi kontakte, moernset töökeskkonda, koos korralike töövahenditega. Ametiauto kasutamise võimalus.
Konkurentsivõimelist töötasu, 1000 - 2500.- eur, põhipalk + müügiboonus.
*******************************************************************************************
TeamPower
on renditööjõuga tegelev ettevõte, kes pakub ettevõtetele tervikahendust, pakkudes kvalifitseeritud tööjõudu. Oleme usaldusväärne koostööpartner, kes peab lugu pikaajalisest koostööst ning pakume konkurentsivõimelist ja paindlikku partnerlust tööjõu leidmisel. Rohkem infot meist saab näha siit www.teampower.ee