2023-08-23 14:48:55

Projektiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Projektiinsenerina on Sinu töö eesmärgiks kütte- ja ventilatsioonisüsteemide projektjooniste ning kaasneva dokumentatsiooni koostamine ja haldamine, tellimuste nõuetekohane täitmine, kontroll teostatud tööde üle ning projekteerimise meetmete täiustamine/parendamine tagamaks parim võimalik tulemus.

Projektiinsenerina teostad Sa uue projekti alustamisel projekteerimisobjekti lähteülesande ja/või asukoha ülevaatuse ja fikseerid ülevaatuse tulemused dokumentaalselt. Vajadusel teostad mõõdistused ja uuringud ning koostad ehitise energiamahukuse ning –tõhususe arvutused. Projektiinsener teostab ehitustööde ajal autorijärelvalvet.

Projektiinsenerina pead Sa koostööpartneritega (tellijad, projekti meeskond, ehitajad, tarnijad) läbirääkimisi ja osaled oma vastutusvaldkonnas ettevõtte esindajana koosolekutel nii Eestis kui ka välismaal (valdavalt Soomes).

Ootused kandidaadile

Otsime kogemusega spetsialisti, kellel on:
• kõrgharidus keskkonnatehnika erialal (spetsialiseerumisega küttele ja ventilatsioonile)
• eelnev töökogemus kütte- ja ventilatsioonisüsteemide projekteerijana
• oskus kasutada programme AutoCad ja/või MagiCad
• hea ruumiline taju
• väga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjas
• eelise annab soome ja inglise keele oskus

Oled sobiv inimene asuma pakutavale ametikohale, kui oled kohusetundlik ja suhtumiselt positiivne ning Sulle meeldib inseneritöö. Oma töös näitad Sa üles aktiivsust, teostad oma tööd korrektselt ning oled kursis oma eriala standarditega ja suundumustega. Sa oled valmis oma otsuseid ja seisukohti selgitama ning nende eest seisma. Soovid olla uute lahenduste valmimise juures ja neid ise luua.

Ettevõte pakub

Väga head töökogemust rahvusvaheliste projektidega kaasaegses ja pidevalt arenevas Eesti ettevõttes. Läbi täiendkoolituste ja väljakutset pakkuvate projektide on Sul võimalik olla pidevalt oma eriala tipus ning rahvusvaheliselt konkurentsivõimeline. Sind ootab sõbralik ning toetav kollektiiv.

Lisainfo

Kandideerimisel lisa ka oma portfoolio.